Nález povojnovej munície. Krádež obalov na pizzu. Dopravná nehoda cudzinca

05.11.2008 Celý región

Nález povojnovej munície: Prešovský policajný pyrotechnik včera zneškodnil 5 munícií z obdobia II. sv. vojny.
Na policajnú linku včera ráno oznámila starostka obce Nižný Komarník, okr. Svidník, že v Nižnom Komárniku na troch miestach našli muníciu pochádzajúcu pravdepodobne z obdobia II. svetovej vojny. Munícia sa našla v záhradách dvoch rodinných domov a v miestnom potoku, pričom išlo o delostrelecké míny.
Miesta nálezu policajti zabezpečili pred prístupom verejnosti až do príchodu pyrotechnika, ktorý míny zaistil a zneškodnil. Po príchode pyrotechnika do obce Nižný Komárnik, občan uvedenej obce mu ukázal ešte jeden kus delostreleckej míny, ktorú taktiež pyrotechnik zaistil a zneškodnil.

Krádež obalov na pizzu:
Doposiaľ neznámy páchateľ sa v noci z pondelka na utorok vlámal do skladu jednej z kežmarských firiem.
Na bráne skladu rozbil okno, vnikol do vnútra a ukradol odtiaľ 500 ks obalov na pizzu a elektrickú rozbrusovačku. Poškodenej firme vznikla škoda 8 550. - Sk.

Dopravná nehoda cudzinca:
Vranovskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti a príčiny včerajšej dopravnej nehody nákladného auta medzi obcami Sečovská Polianka a Parchovany.
V utorok v čase o 00:10 h viedol 24 ročný Poliak ťahač s návesom v smere od Sečovskej Polianky na Parchovany. Pri prejazde prudkej pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin prešiel s jazdnou súpravou do protismeru, súprava zišla z cesty na ľavú stranu v smere jazdy, kde sa prevrátila na ľavú stranu. Hmotná škoda bola vyčíslená na 50 000. - Sk. Vodič utrpel ľahké zranenie s dobou liečenia podľa predbežnej lekárskej správy 7 dní a je hospitalizovaný v NsP Vranov nad Topľou. K zraneniu iných osôb nedošlo. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna
 

Vyberte región